Conference League

Χωρίς Σαμάτα και Ζίβκο Ζίβκοβιτς η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία τους και θα πάει στην Κροατία χωρίς τους τραυματίες Σαμάτα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη και Ζίβκο Ζίβκοβιτς αλλά και τον Σάστρε που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Έχοντας αρκετά προβλήματα θα μεταβεί στην Κροατία ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φάση των «16» του UEFA Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, ο Άλι Σαμάτα υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και δεν θα ταξιδέψει για το Ζάγκρεμπ.

Εκτός αποστολής του «δικέφαλου του Βορρά» και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και οι Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζοάν Σάστρε, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, με τον τελευταίο να είναι και εκτός λίστας.

Αντιθέτως, οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Ότo, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Τετάρτης (06/03) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για Ζάγκρεμπ και μετά την άφιξη της ομάδας στην Κροατία θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Λουτσέσκου και Ντόμινικ Κοτάρσκι στο «Μάξιμιρ» στις 19:30, ώρα Κροατίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x